Подарок за секоја дама на 8-ми Март во Пекинг Гарден!

Драги пријатели,

На Меѓународниот ден на жената, 8-ми Март, Ве покануваме да уживате во вкусовите на специјалитетите од Азиската кујна.

ПОДАРОК од куќата за секоја дама: Чај од рози и десерт „Пржен сладолед“.

Дополнителни изенадувања за 8-ми Март во Пекинг Гарден:

*ПОДАРОК: 2 вина по избор од Винарија Дисан/Стоби за секоја сметка над 2200 ден.

**ПОДАРОК: 2 вина од Винарија Тиквеш за секоја сметка над 2800 ден.

***ПОДАРОК: 2 вина по избор од Винарија Дудин/Тиквеш за секоја сметка над 3800 ден.

РЕЗЕРВАЦИИ И ИНФОРМАЦИИ:
Телефон: 071/381-981
Е-mail: reservation@pekinggarden.mk