Промотивен ваучер во Пекинг Гарден

Ние, тимот на Пекинг Гарден, дојдовме до идеја да ве наградиме Вас, нашите ценети гости!

За секој потрошен износ над 1000 денари во нашиот ресторан, добивате ваучер од 150 денари кој ќе може да го искористите во рок од еден месец од добивањето на истиот.