Специјални Понуди

Мени А

Салата + Гонг Бао пилешко (луто пилешко со кикирики и зеленчук) + ориз со зеленчук + пржен дамплинг со свинско месо

250 денари

Салата + слатко – кисело свинско + ориз со зеленчук пржен дамплинг со свинско месо

250 денари

Салата + свинско месо со ананас + ориз со зеленчук пржен дамплинг со свинско месо

250 денари

Мени Б

Порција од 10 суши (1 х суши со лосос; 1 х суши со туна;2 х суши со ракови; 2 х суши со краставица; 2 х суши љубов; 2 х суши топчиња)

220 денари

Мени Ц

Салата + поховано пилешко + помфрит

190 денари

Салата + пржени свински топчиња + помфрит

190 денари

Салата + дампилнгс со свинско и млад кромид (8 парчиња)

190 денари

Мени Д

Салата + пржен ориз со пилешко и зеленчук

150 денари

Салата + пржен ориз со јајца и зеленчук

150 денари

Салата + нудли со зеленчук

150 денари

Салата + нудли со пилешко

150 денари