316 – Даска со 5 вида суши (октопод, туна, лосос, ракови)

  • daska-so-5-vida-sushi-oktopod-tuna-losos-rakovi

490 денари

316 – Даска со 5 вида суши (октопод, туна, лосос, ракови)