262 – Гонг Бао пилешко (љуто пилешко со кикирики и зеленчук) со ориз и 1 Спринг Рол (ролна со зеленчук)

  • Gong-Bao-Spring-ROl

290 денари

262 – Гонг Бао пилешко (љуто пилешко со кикирики и зеленчук) со ориз и 1 Спринг Рол (ролна со зеленчук)