219 – Шпагети од ориз со телешко и зеленчук во сос од бибер

  • shpageti-od-oriz-so-teleshko-i-zelenchuk-so-biber-sos

210 денари

219 – Шпагети од ориз со телешко и зеленчук во сос од бибер