142 – Динстани-модри патлиџани, компири и зелени пиперки во сос

  • dinstani-modri-domati-kompiri-i-zeleni-piperki-vo-sos

220 денари

142 – Динстани-модри патлиџани, компири и зелени пиперки во сос