Peking Garden

Пекинг Гарден претставува прв азиски ресторан кој нуди огромен избор на специјалитети од кинеската и јапонската кујна. За сите љубители на азиската храна ние во Пекинг Гарден донесовме професионални готвачи од Кина, а вие ќе имате можноста да ги пробате вистинските и уникатни кинеско - јапонски вкусови.
Повеќе